Förhandla mer! : 6 steg till ett roligare och rikare liv (inbunden) Förhandla mer! : 6 steg till ett roligare och rikare liv
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2022-08-24
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Originaltitel
Förhandla mer! 6 steg till ett roligare och rikare liv
Medarbetare
Sjöberg, Lennart (foto)
Dimensioner
234 x 159 x 21 mm
Vikt
535 g
SAB
Qci
ISBN
9789180373968
Förhandla mer! : 6 steg till ett roligare och rikare liv (inbunden)

Förhandla mer! : 6 steg till ett roligare och rikare liv

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-08-24
99 229 Du sparar 130 kr!
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vem vill inte leva ett roligare och rikare liv? Vem vill inte sätta guldkant på tillvaron? Slippa köa på flygplatsen, flyga med generöst benutrymme och ett glas champagne i handen. Uppgradera det tråkiga hotellrummet till en lyxig svit utan extra kostnad. Eller inleda lönesamtalet med chefen självsäkert och förhandla sig till tidigare okända förmåner.

Hur du lyckas förhandla dig till ett roligare och rikare liv får du lära dig i den här boken. Dessutom får du svar på viktiga frågor vi alla ställer oss. Vad ska man tänka på vid försäljning eller köp av bostad? Ska man lägga det första budet eller inte? Kan man pruta i en vanlig butik? Du får också veta vilka hemliga knep du ska använda när du ska köpa något på allt från den stora basaren i Istanbul till digitala plattformar som Blocket.

I Förhandla mer! 6 steg till ett roligare och rikare liv får du i tydliga steg lära dig hur du blir en fullfjädrad stjärnförhandlare. Med hjälp av enkla verktyg sparar du inte bara tid och pengar, utan du lär dig även konsten att inleda, genomföra och avsluta en affär. I ett bonuskapitel får du dessutom en inblick i en professionell förhandlares vardag. Här får du komma in bakom kulisserna i affärer med fotbollsspelare som man annars bara läser om i tidningarna eller hör om på nyheterna.

Carl Fhager är advokat på MAQS advokatbyrå i Göteborg. Han är bland annat specialiserad på att hjälpa olika aktörer i förhandlingsprocesser, där det ofta handlar om att sälja allt från stora företag till fotbollsspelare. När IFK Göteborgs värvning av världsstjärnan Marek Hamsik slog ner som en bomb i Sverige var det Carl Fhager som hade skött förhandlingarna. Carls stora intresse för förhandling har också lett fram till att han startade Förhandlingspodden. Den är en av Sveriges största affärspoddar med hittills 120 avsnitt och 1 miljon lyssningar. Bland gästerna märks Jan Eliasson, Laila Bagge och Ernst Billgren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förhandla mer! : 6 steg till ett roligare och rikare liv
  2. +
  3. Börsen för alla : vägen till miljonen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börsen för alla : vägen till miljonen av Mohammed Salih, André Netzén Örn (inbunden).

Köp båda 2 för 188 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förhandla mer! : 6 steg till ett roligare och rikare liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Första delen kontra andra.
    Niclas, 14 februari 2023

    Första delen bra. Bra info. Andra kändes mer som utfyllnad. Kändes som enkel info. Författaren med sin erfarenhet borde kunna ge mer utförlig info i del 2.

Visa alla 1 recensioner