Livsstilsakuten : mat och rörelse som medicin (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2022-12-20
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Originaltitel
Livsstilsakuten
Medarbetare
Lyth, Annika (form) / Pohl, Kristian (foto)
Dimensioner
262 x 208 x 22 mm
Vikt
782 g
SAB
Rag
ISBN
9789180375955

Livsstilsakuten : mat och rörelse som medicin

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-12-20
237
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vi vet idag mer än någonsin om att mycket rörelse och hälsosamma matvanor påverkar hela kroppen på ett positivt sätt. Vi vinner såväl hälsa i stunden som fler friska år och längre liv i framtiden. Personer med en hälsosam livsstil har till exempel en dramatiskt minskad risk för att drabbas av hjärt-kärlsjukdom, typ 2-diabetes, obesitas (fetma) och vissa cancerformer.

Skälen att göra en livsstilsförändring är olika från person till person. Kanske för att du vill sänka blodtrycket, blodsockret, blodfetterna, vikten eller helt enkelt för att få en härligare känsla i kroppen?

I Livsstilsakuten får du veta varför det är väl värt att investera i din hälsa och vad som är en hälsosam livsstil enligt dagens forskning. Och kanske allra viktigast, hur du får till det i praktiken. Boken är fullspäckad av tips, fakta, utmaningar, träningsprogram, recept och reflektioner för att du ska hitta ett upplägg som passar just dig.

Så vad väntar du på? Ta hjälp av författarna som tillsammans har 60 års praktisk erfarenhet av att arbeta med livsstilsförändringar för att skapa hälsa och förebygga sjukdom. Varmt välkommen till Livsstilsakuten!

Kristina Andersson är näringsfysiolog (M.Sc i nutrition)

Viveca Gyberg är läkare, specialist i allmänmedicin och forskare.

Michael Angress arbetar som personlig tränare och medicinsk tränare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livsstilsakuten : mat och rörelse som medicin
 2. +
 3. Jakten på miljonerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jakten på miljonerna av 100miljonersmannen (inbunden).

Köp båda 2 för 506 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Livsstilsakuten : mat och rörelse som medicin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Som det verkligen är
  Mikael Lewerth, 29 mars 2024

  Detta är en bok med korrekt och grundläggande information om hur man kan leva ett hälsosammare liv. Det handlar inte om "quick-fixes", sådana funkar aldrig och det är trevligt med en bok som är tydlig på denna punkt. Om du vill leva hälsosammare på riktigt, och dessutom vill veta lite mer om vad som funkar och varför, då är denna bok för dig!

 2. tydlig och professionell

  Jag tyckte att den var grundläggande - många saker vet jag redan men skadar inte med en påminnelse och mycket nyttiga och bra råd. Håller jag mig till dem så lär jag må bra och känna mig pigg. Inspirerande. En bok som man går tillbaka och bläddrar i, letar upp vissa kapitel och läser igen. Tills man kan det .-)

 3. Livsstilsakuten
  Inger Nilsson, 20 februari 2023

  Trodde inte att det skulle vara en receptbok, 60 sidor. Känns mer som en blädderbok med fina sidor än "på riktigt".

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna