Konsten att leva (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (517.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2023-07-24
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Nika Abiri
ISBN
9789180377195

Konsten att leva Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-07-24

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Året är 1944. Med ljudet av bomber som faller i bakgrunden, möts två främlingar bland ruinerna i en förfallen toskansk villa. Ulysses Temper är en ung brittisk soldat som tjänstgör i Italien. Evelyn Skinner är en medelålders konsthistoriker ... och möjligen spion. Hon har rest till Italien för att försöka rädda konstverk från krigets spillror och för att återuppleva sedan länge bortglömda minnen från sin egen ungdom.

Evelyns tankar om livet och konsten planterar ett frö i Ulysses som kommer att forma hans liv under de kommande fyra decennierna. När Ulysses återvänder till sin tillvaro i London - bland excentriker och fyllbultar - bär han med sig sin tid i Italien. Då ett oväntat arv kallar honom tillbaka dit där allting började, vet Ulysses bättre än att fresta ödet, och han beslutar sig för att återigen resa till de toskanska kullarna.

Med vacker prosa, extraordinär ömhet och en stor dos humor skapar Sarah Winman en gripande berättelse om oförglömliga individer. En hyllning till skönhet och kärlek i alla dess former.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sarah Winman