Träna dig starkare och snabbare : 8 veckor med kompletta träningsprogram (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2023-07-14
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Översättare
Weronica Andersson
Originaltitel
Jungbrunnen musculatur
Dimensioner
16 x 207 x 186 mm
Vikt
470 g
SAB
Rag
ISBN
9789180378666

Träna dig starkare och snabbare : 8 veckor med kompletta träningsprogram

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2023-07-14
216
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Despeghels och Kru gers bok, illustrerad med foton i färg, är relativt kort och enkel, men inte desto mindre är den väldigt användbar och motiverande för den som vill komma igång med träning."
Bibliotekstjänst
Yrla Dentén, BTJ-häftet nr 11, 2023

Vill du behålla en ungdomlig uthållighet och styrka så länge som möjligt efter 50 års ålder och fördröja typiska ålderdomssjukdomar så länge som möjligt?

De senaste vetenskapliga rönen visar att våra muskler avsevärt kan bromsa alla åldrandeprocesser. Det påverkar vårt immunförsvar, tarmarna, socker- och fettomsättningen, men också vårt psyke och vår hjärnas prestanda. Den här boken är skriven på ett populärvetenskapligt och underhållande sätt och ger dig välgrundad kunskap och spännande fakta om superorganmusklerna.

Du kommer att få ett unikt, 8-veckors helkroppsintensivt program. Det är baserat på High Intensity Training (HIIT), enligt många vetenskapliga studier en av de mest effektiva metoderna för att bygga muskler. För att hålla alla motiverade att fortsätta med programmet delas både nybörjar- och fortsättningsprogrammet in i små och korta enheter om 20 minuter vardera per vecka. Styrketräning, jogging, promenader, simning, cykling är exempel på delar i träningsprogrammen. Yngre, piggare, mer attraktiv på nolltid: Kom igång idag med de främsta författarnas framgångsprogram.

Michael Despeghel är en av Tysklands främsta och kända forskare inom hälsa och livsstil. Han är doktor i idrottsvetenskap vid Justus Liebig- universitetet i Giessen, och engagerar sig i flera tyska stiftelser och styrelser för en hälsosammare livsstil.

Karsten Krueger är professor i prestationsfysiologi och idrottsterapi samt chef för institutet för idrottsvetenskap vid Justus Liebig-universitetet i Giessen. Han har forskat i över tjugo år inom ämnet och är även chefredaktör för tidskriften Exercise Immunology Review samt styrelseledamot i International Society of Exercise and Immunology.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Träna dig starkare och snabbare : 8 veckor med kompletta träningsprogram
  2. +
  3. Styrketräning med kroppen som redskap : över 100 supereffektiva övningar utan redskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Styrketräning med kroppen som redskap : över 10... av Ingo Froböse (inbunden).

Köp båda 2 för 360 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna