Tjuvar i Ispalatset (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (54.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
UFO-deckarna (del 1)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Cecilia Olin
Utgivningsdatum
2023-10-23
Förlag
Tukan Förlag
Illustratör/Fotograf
Katarina Vintrafors
ISBN
9789180382052
Tjuvar i Ispalatset (ljudbok)

Tjuvar i Ispalatset Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-23

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Uma och mamma lämnar hemlandet när mamma får nytt jobb på rymdcentret i Norrå. Kvar där hemma blir bästa vännen och deras detektivbyrå. Trots att Uma tidigare löst mysterier på löpande band, tvekar hon när ägaren till Ispalatset ber henne om hjälp att hitta ett värdefullt konstverk av is, som försvunnit spårlöst. Kan hon verkligen klara sådant ensam, utan sin bästa vän?

Men hjälp kommer från oväntat håll. I den lilla staden kraschlandar nämligen en utomjording som påstår sig vara född till detektiv. Först vill Uma inte ha någon hjälp, men den lilla varelsen ger sig inte. Uma ger honom namnet F-O och motvilligt låter hon honom hjälpa till. Det som börjar som ett nödvändigt ont blir till en vänskap och detektivbyrån UFO-deckarna. Snart kämpar de sida vid sida för att försöka ta reda på vad som har hänt med den försvunna Isrubinen.

Frågan är bara om Uma kommer att få behålla sin nyfunna vän. På rymdcentret arbetar nämligen en kvinna som misstänker att alla utomjordingar är onda, och hon tror inte att F-O är en hund som Uma påstår, nej hon misstänker att F-O är något helt annat ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson