Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
265
Utgivningsdatum
2024-03-22
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Originaltitel
Ägarguiden
Dimensioner
21 x 200 x 144 mm
Vikt
695 g
SAB
Qba
ISBN
9789180382670

Ägarguiden : utveckla din ägarkompetens - 12 framgångsfaktorer

Inbunden,  Svenska, 2024-03-22
379
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ägarguiden utveckla din ägarkompetens innehåller 12 framgångsfaktorer som skapar förutsättningar för ett kompetent och proaktivt ägarskap. Ett praktiskt case förankrar varje framgångsfaktor i verkligheten och löper som en röd tråd genom hela boken.

Boken har en tydlig struktur, handfasta tips och många relevanta exempel. Detta gör den till en ovärderlig handbok för entreprenörer, bolagsägare, styrelseledamöter och vd:ar i ägarledda bolag. Även investerare och rådgivare kommer att ha stor nytta av boken. Ägarguiden beskriver bland annat komponenterna i ett ägardirektiv, essensen av ett proaktivt och ansvarsfullt ägarskap, förflyttningen från ägarlett till ägarstyrt, balansen mellan ägarharmoni och ägarkonflikter samt viktiga förberedelser inför en extern vd.

Agneta Olsson har en bakgrund som ledare i flera organisationer, bland andra ICA, Santa Maria, Coop och senast som vd för Almi Väst. Hon har också arbetat som extern vd och skrivit boken: Extern vd - så lyckas du! Agneta är specialiserad på ägarledda företag och håller bland annat utbildningar på DI Akademi. Hon är grundare av bolaget Chair Management som är experter på att förflytta bolag från ägarlett till ägarstyrt.

Christian Karlsson har en bakgrund som partner inom PwC och Aspia samt har varit vd i såväl små som medelstora partner- och familjeägda bolag. Han har idag ett flertal styrelseuppdrag och är rådgivare i ägarledda bolag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ägarguiden : utveckla din ägarkompetens - 12 framgångsfaktorer
  2. +
  3. Klokfaktorerna : 10 förmågor som förenar 100 framgångsrika ledare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klokfaktorerna : 10 förmågor som förenar 100 fr... av Svante Randlert (inbunden).

Köp båda 2 för 708 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna