Emmas bok (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (286.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Winther (del 10)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2023-06-20
Förlag
North Audio Publishing
Översättare
Eva-Maria Gelotte
ISBN
9789180490153
Emmas bok (ljudbok)

Emmas bok Ljudbok

(32 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-06-20

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Fredrik Winther och Emma Moen har båda lämnat Trondheim och flyttat till Kristiania, om än av olika anledningar. Emma flyr plågsamma minnen i sitt förflutna. Fredrik hoppas äntligen bli fri från det tunga ansvar som vilat på hans axlar i egenskap av arvinge till Winther-dynastin. På var sitt håll försöker de skapa sig nya och lyckligare liv i huvudstaden men då deras vägar trots allt korsas blossar kärleken upp på nytt. Frågan är bara om det verkligen finns någon framtid för dem tillsammans?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Emmas bok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra serie
    Siv, 31 augusti 2023

    Väldigt bra serie

  2. Kristiania
    -, 31 juli 2023

    Jag tycker mycket om böckerna om familjen Winther, att få följa de olika personerna i böckerna är underhållande. Gillar också att höra lite om Norges historia. Den här boken tycker jag tyvärr inte kan få mer än tre stjärnor, berättelsen går segt framåt och det händer inte mycket. Hoppas inte fantasin börjar tryta hos författarinnan. Men slutet i boken är bra och jag ser fram emot nästa bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katrine Wessel