Störst är kärleken (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (256.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Winther (del 12)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2023-11-01
Förlag
North Audio Publishing
Översättare
Eva-Maria Gelotte
ISBN
9789180490191

Störst är kärleken Ljudbok

(28 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-11-01

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 1906 och i Trondheim ska det bli fest! Kung Haakon och drottning Maud skall krönas i Nidarosdomen. Birgitte Winther arrangerar en stor konstutställning, till det nya kungaparets ära. Hon har bjudit in en engelsk konstnär till invigningen, ovetande om att han känner familjen Winther sedan tidigare. Mitt under bestyren kommer Emma tillbaka, och den här gången tänker inte Fredrik låta henne försvinna

Den sista boken i den storslagna serien om familjen Winther samlar en rad av seriens välkända karaktärer till en sista varm och dramatisk sommar på Rosenlyst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Störst är kärleken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härifrån och till evigheten
    -, 18 november 2023

    Sista delen av denna härliga historia om familjen Winther i Trondheim. Jag kommer verkligen sakna dem, personerna, dramatiken och miljöerna i Trondheim. Ett underhållande familjedrama från 1800 talets slut och in i 1900 talet. På väg mot den nya tiden både i framstegen i världen och tankar och känslor hos människorna som levde då. Det känns så levande. Berättelse om familjen Winther skulle verkligen göras sig bra som film eller TV serie.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katrine Wessel