Kryp (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-06-13
Förlag
North Audio Publishing
Översättare
Sofi Rydell
ISBN
9789180490399
Kryp (e-bok)

Kryp E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-06-13

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Gro älskar att bo på Ungdomsøen med andra ungdomar. De anordnar evenemang på den lilla ön utanför Köpenhamns hamn och när de en dag ska hålla en fest för ett populärt politiskt parti kommer Gros goda vän Frida till ön för att hjälpa till. Men nästa morgon är Frida borta. Har hon seglat tillbaka till Köpenhamn med någon?

När Frida hittas död är det REBEKKA HOLM, mordutredare vid Köpenhamnspolisen, som kallas ut. Rebekka slickar sina sår efter att hennes svenska pojkvän gjort slut med henne, men blev omedelbart uppslukad av den tragiska döden och vägrar ge upp när hennes chef vill avsluta ärendet som en olycklig ung kvinnas självmord. En skicklig och engagerad rättsmedicinare leder Rebekka på spåret att något har gått fruktansvärt fel fram till Fridas död, och snart letar hon rasande efter en djävulsk förövare gömd bakom namnet Diabolus. Vem är han? Var träffade Frida honom? Och varför börjar de som kände Frida också dö?

Alla ledtrådar leder till återvändsgränder - tills Rebekka får hjälp från en högst oväntad källa.

KRYP är en skrämmande samtida kriminalhistoria om ond makt, gammal vänskap och sårbarhet som går i arv. Och om en mördare som är redo att offra allt och alla för att aldrig bli avslöjad.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Julie Hastrup