Andra mötet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (293.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kärlek och kirurgi (del 2)
Inläsare
Emma Peters
Utgivningsdatum
2023-08-10
Förlag
North Audio Publishing
ISBN
9789180490641

Andra mötet Ljudbok

(9 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-08-10

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Efter ett svek som nästan krossade henne helt har Ina skapat sig en framgångsrik karriär som plastikkirurg och chef för en egen klinik. Hon är visserligen nöjd med att leva singelliv och fokusera på sitt arbete men har nyligen flyttat tillbaka till hemstaden för att också vara närmare sin syster och syskonbarn.

Amir är i början av sin karriär som kirurg och längtar efter att hitta kvinnan i sitt liv att bilda familj med. Efter att ha blivit dumpad ännu en gång känns den drömmen dock allt mer avlägsen.

När Ina och Amir möts av en slump tycks det inte vara mer än en tillfällig attraktion som för dem samman. Men när deras vägar korsas gång på gång tvingas de erkänna för sig själva att det kanske handlar om något mer, trots deras olikheter. Frågan är bara vad som krävs för att överbrygga avståndet mellan dem - och till vilket pris?

Andra mötet är den andra delen i serien om Centrallasarettet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Ros

  • Före ronden

    Sara Ros

    Zeinab är trött på att prata känslor. Så fort hon träffar en ny kille ska han bara älta allting, och nu har hon fått nog. I vilket fall som helst trivs hon som singel. Men mammans bröllop närmar sig, och Zeinab har lovat att ta med sin kille - som...

  • Första jouren

    Sara Ros

    Angelica är ny i stan och ny på jobbet som AT-läkare på Centrallasarettet. Ett krossat hjärta har gjort henne fast besluten att inte söka tillfälliga förbindelser, och ytliga ST-läkaren Gustav verkar vara allt det hon försöker undvika i en man. Än...