Draksådd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (378.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rebekka Holm (del 8)
Inläsare
Sofia Pekkari
Utgivningsdatum
2023-05-24
Förlag
North Audio Publishing
Översättare
Sofi Rydell
ISBN
9789180490689

Draksådd Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-05-24

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Johanna Ejby förlorade sin lilla dotter på semester i Italien. Livet är krossat, hon kan inte få ihop bitarna och börjar därför i en sorgegrupp för människor med komplicerad sorg.

En dag startar en ung kvinna en sorgegrupp. Förutom sin intensiva sorg hyser hon också en farlig hämndtörst, en hämndtörst som sakta sprider sig i den sörjande gruppen. För hur långt kommer du att gå för att hämnas den du förlorade?

Mordutredaren REBEKKA HOLM kämpar för att acceptera att hennes svenska pojkvän och kollega, Niclas, inte längre är den Niclas hon kände efter ett mordförsök. Ingen kan garantera henne att han någonsin kommer att bli det igen.

En dag blir hon kontaktad av en barndomsvän vars unga son, Elias, har fått hotbrev och anonyma telefonsamtal - och det märkliga är att Rebekka själv har fått flera anonyma telefonsamtal den senaste tiden. Finns det något samband?

Den unge Elias försvinner plötsligt, Rebekka får fler samtal och i sorgegruppen kulminerar hämndtörsten i ett inferno av olyckor - och mord.

DRAKSÅDD är en nervkittlande kriminalhistoria om sorg, hämnd och självmord och att människor inte alltid är som de utger sig för att vara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Julie Hastrup