Änglarummet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (182.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Evigheten AB (del 1)
Inläsare
Rachel Mohlin
Utgivningsdatum
2022-10-11
Förlag
Historiska media
ISBN
9789180500388
Änglarummet (ljudbok)

Änglarummet Ljudbok

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-10-11

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Angelika, tidigare receptionist på begravningsbyrån Tranan, har startat eget. Som dödsdoula vill hon hjälpa människor i livets slutskede och har öppnat kundmottagning på badhotellet i Tranås. Men hotellets övriga gäster är inte förtjusta. Inte heller hotelldirektören som inser att hans rykte står på spel.

Angelika blir utslängd och tvingas tänka om. Evigheten AB är hittills långt ifrån lönsamt, så när Sebastian söker upp Angelika å sin gammelfasters vägnar har hon inte råd att tacka nej - trots att damen i fråga tycks vara kärnfrisk och snarare vill att Angelika ska agera privatdetektiv. Hon är stenrik och vill veta om Sebastian förtjänar att ärva förmögenheten. Uppdraget leder Angelika in i en värld av överklass och snobberi där hennes lösnaglar och svepande ögonfransar inte riktigt passar in.

Änglarummet är första delen i Ewa Klingbergs nya serie Evigheten AB, en spinoff på feelgoodsuccén Begravningsbyrån Tranan. Den kreativt sinnade Angelika möter människor som står inför döden och måste hantera situationer som kräver ett varmt och öppet hjärta. Välkommen till Evigheten AB, här kan vad som helst hända!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Änglarummet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ljuvlig
    -, 8 november 2022

    En helt underbar bok. Först tyckte jag att det var tråkigt att den skulle handla om Angelika, men de andra karaktärerna i Tranan är kvar. Samma stil. Vi har den som godnattsaga jag och min man precis som Trananböckerna. Längtar efter nästa bok!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ewa Klingberg