Stenängeln (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (175.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Rachel Molin
Utgivningsdatum
2023-04-25
Förlag
Historiska media
ISBN
9789180501699
Stenängeln (ljudbok)

Stenängeln Ljudbok

(11 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-25

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Dödsdoulan Angelika kämpar med lönsamheten i Evigheten AB och tvivlar på om hon borde ha startat företaget. Kanske är hon före sin tid? En dag söker sjukhusprästen Magda upp Angelika. På stadens lasarett ligger sjömannen Douglas för döden. Douglas har suttit i fängelse i flera år, dömd för ett mord som hans bror försökt rentvå honom från. Nu hoppas Magda att Angelika ska kunna bringa reda i vad som egentligen hände så att Douglas kan somna in lugnt och stilla när det är dags.

I Evigheten AB:s lokaler på Svaneholm möts Angelika av en grupp människor som hoppas få kontakt med de döda. De tycks ha missförstått vad som egentligen ingår i företagets tjänster. Angelika känner energin rinna ur henne och hon börjar ifrågasätta affärsidén.

Stenängeln är andra delen i Ewa Klingbergs nya serie Evigheten AB, en spinoff på feelgoodsuccén Begravningsbyrån Tranan. Den kreativt sinnade Angelika möter människor som står inför döden med ett varmt och öppet hjärta.?Välkommen till Evigheten AB, här kan vad som helst hända!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ewa Klingberg