Käraste vänner (e-bok) Käraste vänner
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Böckerna om Betty (del 3)
Antal sidor
472
Utgivningsdatum
2023-09-07
Förlag
Historiska media
ISBN
9789180502740
Käraste vänner (e-bok)

Käraste vänner E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-09-07

Styckköp

79 149 Du sparar 70 kr!

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det är oktober 1949 och andra världskriget är slut sedan några år tillbaka. Betty fyller 30 år och firar sin födelsedag med kalas, omgiven av släkt och vänner. Hon är nu gift med Olof Morin och tillsammans har de sonen Anders. I familjen finns också dottern från Bettys tidigare förhållande, Martina, som spås en lysande framtid som sångerska.

Relationen med Olof bygger på förtrolighet och vänskap, de båda barnen mår bra och verksamheten i Småtrycksförlaget och bokhandeln rullar på. Men ändå är allt inte som det ska. Olof drar sig undan alltmer och Betty förstår inte varför. Martinas biologiska pappa. Martin Fischer, vill ta upp kontakten med dottern och framför allt stötta henne i hennes sångutbildning. De ekonomiska bekymren i Bettys affärsrörelse hopar sig. När Betty dessutom blir osams med bästa väninnan Viola är inget längre som det har varit.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Käraste vänner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sträckläste
    Vicki, 16 november 2023

    Jag hoppas det kommer en ytterligare del i den här serien, jag kan inte låta bli att fundera hur det går för dem alla. Ligger sjuk i feber och har sträckläst hela boken ikväll. Boken känns modern, men den är sann mot sin epok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katarina Widholm