Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Huskvarnasviten (del 6)
Utgivningsdatum
2023-10-30
Förlag
Historiska Media
Dimensioner
220 x 145 x 32 mm
Vikt
595 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180504478
Frostiga rosor och kryddat vin (inbunden)

Frostiga rosor och kryddat vin

Inbunden,  Svenska, 2023-10-30
189 239 Du sparar 50 kr!
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Frostiga rosor och kryddat vin Kan levereras innan julafton
Det har blivit dags att plocka fram julpynt, baka pepparkakor och tända adventsljusstaken när den hemlighetsfulla Madeleine flyttar in i det charmiga sekelskifteshuset på Vättergatan fyra. Hennes moderna möblemang sticker i ögonen på hyresvärden Felicia som med sin butik Manglade dukar och vikta servetter har en förkärlek för äldre saker. När Madeleine dessutom inte visar minsta intresse av att småprata i trapphuset och inte bryr sig om att sopsortera blir Felicia misstänksam. Vad döljer egentligen hennes nya hyresgäst?

1902 lever Olivia inte långt från huset på Vättergatan fyra. Hon har just blivit änka sedan hennes man omkommit i en olycka. Olivia, som har tänkt sig ett bekvämt liv som gift kvinna, tvingas inse att tillvaron med ens inte är så trygg och förutsägbar som hon förväntat sig. Inte blir det bättre av att hennes stökiga systerson Hjalmar dyker upp och behöver husrum. Olivia tar honom ändå till sitt hjärta och inser snart att han besitter en fantastisk talang.

Frostiga rosor och kryddat vin är den sjätte fristående delen i den charmiga Huskvarnasviten. Det är en härlig berättelse om att våga visa vem du är och om att våga lita på andra människors godhet. Med lika delar humor och värme skildrar Ewa Klingberg två kvinnors dramatiska öden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Frostiga rosor och kryddat vin
  2. +
  3. Jul i den lilla bokhandeln

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jul i den lilla bokhandeln av Jenny Colgan (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ewa Klingberg