Silverregn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2024-09-09
Förlag
Historiska Media
SAB
Hc.01
ISBN
9789180505802

Silverregn

Inbunden,  Svenska, 2024-09-09
249
Billigast på PriceRunner
  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 37.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Småland 1944. Med block och penna i cykelkorgen trampar receptionisten Sigun Lind iväg mot sitt livs första intervju. Äntligen ska hon få chansen att skriva en artikel. Men utanför Bäckebo slås hon till marken av en enorm tryckvåg medan himlen täcks av ett regn av silver. När Sigun undersöker skrotet som fallit från skyn ser hon ett hakkors och en örn.

Sommaren som Sigun trodde skulle bli startskottet på en karriär som journalist blir istället en tid som förändrar både hennes liv och utgången av andra världskriget. Föremålet som exploderar visar sig nämligen vara en tysk testraket. Kan detta vara den hypermoderna V2-raketen som de allierade fruktar?

Sigun dras in i en händelsekedja där två agenter, tyske Wilhelm och brittiske Tom, kämpar för att få kontroll över raketens hemligheter. Kärlek, svek och lögner är viktiga komponenter i spelet och trots att alla tre befinner sig på neutral mark krigar de i allra högsta grad - för sina länder, för sina liv och för rätten att älska.

Silverregn är en roman med högt tempo som bygger på verkliga händelser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Silverregn
  2. +
  3. Mer än en fiende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mer än en fiende av Hanna Ljungberg (inbunden).

Köp båda 2 för 484 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanna Ljungberg

  • Mer än en fiende

    Hanna Ljungberg

    Det är september 1943 och den franska småstaden Chantons är ockuperad av tyskarna. En sen kväll stöter den svensktyske kaptenen Markus på fransyskan Caroline och ställs inför större utmaningar än han kunnat föreställa sig. Men också inför större k...