Ad mortem (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (265.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Klaraserien (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2023-04-18
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180515870

Ad mortem Ljudbok

(55 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-18

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Klaraserien, del 1.

En ung man med svåra skottskador kastas ut ur en bil framför akutmottagningen på Gävle sjukhus. Inne i ett av traumarummen tar kirurgläkaren Klara Andersson hand om mannen, som visar sig vara son till den ökände gängledaren Salim Hassan. Några dagar senare kommer en våldtagen kvinna in till akutmottagningen. Kvinnan arbetar själv på sjukhuset och Klara upptäcker att det finns en obehaglig koppling mellan henne och kollegan, vilket får Klara att bli på sin vakt. Snart dras hon dessutom in i Salim Hassans värld av vapen, skjutningar och vedergällning. Det dödliga våldet är på väg att trappas upp i Gävle, samtidigt som Klara inser att staden kan ha drabbats av en serievåldtäktsman som verkar ha någonting med hennes eget förflutna att göra.

Ad mortem är den första delen i spänningsserien om kirurgläkaren Klara Andersson som kämpar med att rädda liv i akutsalarna samtidigt som hon dras in i olika mystiska fall. Serien utspelar sig i samma miljöer som deckarserien om ambulanssjuksköterskan Erik Sandström och är ett samarbete mellan Mikael Ressem och Ann-Charlotte Persson.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Ad mortem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. För mycket dålig svenska.
  Besviken lyssnare, 23 mars 2024

  Jag har lyssnat på alla andra Ressem böcker, de är verkligen bra. Den här boken måste jag avbryta , alldeles för mycket "orten-snack". Tråkigt att säga, men den är inte värd att lyssna på.

 2. Spännande och engagerande bok med jobbig uppläsare
  Rob, 22 november 2023

  Har lyssnat på alla böcker om ambulanssjukvårdaren Erik och denna bok var minst lika bra som dem och kanske till och med lite bättre än de sista i den serien.

  Men tyvärr kom jag inte överens med uppläsaren då alla karaktärerna lät lika eftersom de inte nyanserades som när Granberg läser om Erik där man direkt hör vilken karaktär det är som "talar" och sedan skorrar uppläsarens röst ofta på ett sådant sätt att jag ibland var tvungen att ta en paus för jag fick ont i huvudet.

 3. Hanna
  Hanna, 6 september 2023

  Den var spännande, roligt att följa samma karaktärer även i denna serie!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna