Gelaterian i hjärtat av Grundsund  (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (241.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jenny Lindberg
Utgivningsdatum
2023-07-04
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180522359
Gelaterian i hjärtat av Grundsund  (ljudbok)

Gelaterian i hjärtat av Grundsund Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-07-04

Styckköp

84

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Ninas liv vänds upp och ner när hennes livs kärlek Tom omkommer i en tragisk bilolycka. Med honom har det alltid varit annorlunda än med alla andra; hon har känt sig trygg, speciell och älskad. Hur går man vidare efter en sådan förlust, när ens älskade slits ifrån en från en sekund till en annan? För att få hjälp på traven skickar chefen henne på semester till Grundsund. Bland pittoreska hus och charmiga italienare börjar Nina sakta att återfå livsglädjen, men frågan är om det glittrande havet, nya kärleksrelationer och gelato är medicinen som ska hjälpa Nina att gå vidare? Och vad ska hon göra med resten av sitt liv när hon väl kommer hem igen?

"Gelaterian i hjärtat av Grundsund" är en varm feelgoodroman om kärlek, att våga gå vidare, italiensk gelato och sökandet efter nästa kapitel i livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kajsa Sundqvist

  • En liten verkstad i utkanten av staden

    Kajsa Sundqvist

    Annie är trött på karriärhetsen i Stockholm och på sin självupptagna pojkvän. Hon längtar efter att någonting ska hända, något nytt, men framför allt längtar hon efter barn. När förhållandet kraschar tar hon mod till sig och säger upp sig från sit...