Bokdrömmar i juletid (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-11-09
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180522366
Bokdrömmar i juletid (e-bok)

Bokdrömmar i juletid E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-11-09
95
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Tilltufsad efter ett stort svek flyr Lovisa storstan för barndomsstaden Gränna. Hon trivs i sin nya charmiga lägenhet och med jobbet som bibliotekarie. Här ska hon kunna börja om på nytt! Men utan att förstå varför blir Lovisa utfryst på arbetsplatsen och tillvaron blir allt mörkare. I takt med att julen närmar sig och husen i polkagrisstaden täcks av gnistrande snö gör sig en traumatisk händelse från barndomen sig påmind och väcker smärtsamma känslor och saknaden efter den familj som splittrats. Ljusningen i tillvaron är den nya bekantskapen Leo, som arbetar i bokhandeln där Lovisa tillbringar mycket av sin lediga tid. I största hemlighet skriver Lovisa på ett bokmanus som hon drömmer om att ett förlag ska nappa på. Kanske borde hon berätta om boken för Leo och ska hon våga satsa på sin stora dröm?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bokdrömmar i juletid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 11 december 2022

    En riktigt fantastisk och bra bok. Tyckte mycket om historien som utspelade sig i Gränna med fina karaktärer. Blev riktigt arg på Lovisas arbetskamrater som frös ut henne. Tyckte boken innehöll allt som man vill ha.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ann-Charlotte Persson