Mord överbord (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden runt med Herkules Persson (del 1)
Utgivningsdatum
2022-12-14
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180524599
Mord överbord (e-bok)

Mord överbord E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-12-14

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Herkules Persson, pensionerad försäkringsutredare, förstår inte alls varför bonusdottern Katarina skulle tvinga iväg honom på en jorden-runt-kryssning. Fartyget är fyllt av översociala kryssningsgäster, en aktivitetsledare som inte kan ta ett nej, och som om det inte vore nog sker ett mord innan han ens hunnit äta sin första frukost. Nåja, det är åtminstone inte Herkules skyldighet att utreda fallet. Det borde det väl ändå finnas kompetent personal till?
Men inget blir som Herkules tänkt sig, han tvingas tackla situationer som hans inrutade vardag aldrig förberett honom för, och han kämpar mot ryggradsreflexen att vilja bringa ordning i kaos. Men kommer Herkules kunna hålla sig borta från kryssningens mysterium? Eller är det dags att hans gamla yrkeskunskaper och fyrkantiga tänkande äntligen får komma till användning?

"Mord överbord" är första boken i den pussliga mysdeckarserien om Herkules Persson, den ofrivillige detektiven. Missa inte heller att läsa bokserien om Herkules bonusdotter, "Katarinas eminenta detektivbyrå"!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mord överbord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Äntligen Herkules!!!!!
    - (Timrå), 30 december 2022

    Jag som läst hela serien (utom senaste som jag ska börja med nu) om Katarinas eminenta detektivbyrå, har ju också hört talas om denne Herkules liksom lite i periferin! Nu fick han en välförtjänt egen bokserie och första boken är en WOW-upplevelse!

    Underbar personbeskrivning och en varm och humoristisk bok som jag absolut kommer att återvända till igen och igen som jag gör med riktigt bra böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson