Hjärtlös (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (541.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2023-07-24
Förlag
Lind & Co Förlag
Översättare
Jan Wibom
ISBN
9789180524988

Hjärtlös Ljudbok

(10 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-07-24

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ole Vik och Cecilie Hopen, del 9.

Hur långt är polisen Ole Vik villig att gå för att rädda livet på den han älskar? Ett mord på en tidningsredaktör skakar det idylliska Fjellberghavn. Poliskommissarie Cecilie Hopens magkänsla säger något helt annat än den mest logiska lösningen på brottet, men ska hon följa sin intuition eller lita på fakta? Samtidigt väntar Ole Vik och hans älskade Marte på en hjärttransplantation, hennes kropp stöter bort pumpen, och hon svävar mellan liv och död. Ole Vik söker desperat efter en väg för att rädda hennes liv, och får ett tveksamt erbjudande som han tillslut accepterar, som kan innebära slutet på hans karriär. Frågan är vilket pris han är redo att betala för att hålla Marte vid liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärtlös. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Otroligt bra serie
    -, 2 september 2023

    Jäger är en ny bekantskap för mig.Fastnade direkt med den första boken Monster.Har sedan sträckläst alla fem.Hoppas det blir fler!Spännande böcker med bra "tema" i alla böckerna (kvinnomisshandel,droger,människohandel,organdonationer...)Fina personporträtt. Man vill fortsätta följa poliserna Cecilie,Jostein,Marte och Ole.Skulle passa mycket bra som Tv- serie.Som grädde på moset Magnus Roosmann - bästa uppläsaren!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jørgen Jæger