Detaljmannen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (282.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2024-01-15
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180525923

Detaljmannen Ljudbok

(60 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-01-15

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hovmästaren Alexander Fisher hade allt planerat in i minsta detalj. Ett enda smugglingsuppdrag skulle räcka för att hans dröm skulle gå i uppfyllelse: att öppna en egen restaurang. Men ryktet måste ha gått. Lasten blir stulen och i tumultet som uppstår vid stölden dödas två poliser.
Alexander blir genast huvudmisstänkt i mordutredningen och tvingas gå under jorden. För att rentvå sig själv måste han avslöja de riktiga mördarna innan polisen hittar honom.
Kriminalinspektör Ditte Jensen är inlånad från Skåne och kastas omedelbart in i jakten på Alexander. Ditte har sina egna skäl till att vilja arbeta med fallet och medan hon försöker navigera i den nya arbetsgruppen upptäcker hon att utredningen är mer mångbottnad än hon först anat, och att alla kollegor tycks ha sin egen, dolda, agenda. Vem kan hon egentligen lita på?
Detaljmannen är en nervkittlande kamp mot klockan, där varje felsteg får oanade konsekvenser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Detaljmannen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 6 februari 2024

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Detaljmannen, är författaren Fredrik Lundhs debutbok. Och enligt mig så är det en mycket bra debut. Boken var välskriven, spännande, oförutsägbar och innehöll bra karaktärer. Jag kommer definitivt att läsa nästa bok i serien, för jag antar att det blir i alla fall minst en bok till, eftersom boken avslutades med en cliffhanger. Jag rekommenderar absolut boken till alla som gillar svenska thrillers. Jag lyssnade på boken, som var bra inläst av Jonas Malmsjö.

  2. Detaljmannen
    Pelleskutt7 (Alsterbro), 3 februari 2024

    Det var en mycket spännande och underhållande bok och Jonas läser alltid så bra.

Visa alla 2 recensioner