Guldkorn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (239.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Mark
Utgivningsdatum
2023-09-04
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180529488

Guldkorn Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-04

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Hedvig Hjerpe blir bedragen av sin man har hennes problem bara börjat. Hon är skådespelare men jobben lyser med sin frånvaro. Skilsmässan skakar om hennes ekonomi och för att ha råd med räkningar och kläder till barnen jobbar hon extra som städare på Riksbanken i Stockholm.

När Hedvig till sin stora lycka får ett korttidskontrakt i en musikal på Stockholms Stadsteater lär hon också känna den frejdiga göteborgaren Lasse. Han drömmer om att köpa tillbaka sin pappas fina träbåt. Hedvig vill få ihop sin ekonomi. Men hur långt ska man våga gå för att skapa det liv man drömmer om? Ganska långt ska det visa sig i Hedvigs och Lasses fall ...

"Guldkorn" är en hisnande kriminalkomedi om vänskap, kärlek och om konsten att hålla masken när det verkligen gäller.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Guldkorn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Guld
  -, 29 oktober 2023

  Helt lysande

 2. Guldkorn
  B.Åsberg, 8 september 2023

  En varm, behaglig röst lotsar lyssnaren genom denna smått otroliga historia och levandegör den från början till slut. Den är rolig, välskriven och spännande!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Tystad hjälte

  Johan Paulsen

  "Johan Paulsen levererar en spännande bladvändare i Stockholmsmiljö som det är omöjligt att lägga ifrån sig. Hej då Stig Trenter!" /Claes De Faire, författare och journalist. "En egensinnig och annorlunda thriller med skrämmande rea...