Syndare ibland oss (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden i Glasviken (del 1)
Utgivningsdatum
2023-09-10
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180530293
Syndare ibland oss (e-bok)

Syndare ibland oss E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-09-10

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Del ett: Morden i Glasviken.

Ett begravningståg går genom byn Glasviken och fram till den steniga stranden för att strö ut aska i havet. Det som ska bli ett harmoniskt avsked blir en stund av chock, för vid havet väntar ännu en död kropp. Snart inser invånarna att något är rejält fel i det lilla norrbottniska kustsamhället. Trots att det är det sista som den unge polisen Remi vill, så tvingas han samarbeta med äldre kollegan Anna-Maria från grannkommunen. Tillsammans ger de sig i kast med en gåta som sakta börjar peka på områdets en gång så storslagna glasbruk. Det de hittar i byns förflutna och i sina egna känslor får dem att undra: kan vi någonsin undkomma våra gamla synder?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Syndare ibland oss. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig mysdeckare!
    - (Timrå), 19 september 2023

    Sofia vet verkligen hur man skriver en bok så den känns lika fantastisk från första till sista sidan. Det här är en spännande och varm mysdeckare att längta till när man måste göra annat!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson