Barbro före Babben (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
213
Utgivningsdatum
2023-09-11
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Stoyrtel (form)
Dimensioner
178 x 110 x 14 mm
Vikt
126 g
SAB
Ikz Larsson, Babben
ISBN
9789180530637

Barbro före Babben

Pocket,  Svenska, 2023-09-11
79
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Varför blev jag komiker? Vilka händelser påverkade mig starkast under barndomen? Hur kom det sig att jag, en bondtjej från Gotland, inte tog över släktgården utan valde en helt annan väg i livet?

Mer personligt än någonsin berättar Barbro Larsson om tiden innan hon blev Babben med hela svenska folket. Hon skildrar sin tidiga längtan efter scenen, kärleken till de älskade korna på gården, men även de där minnena som gör mest ont. Att känna sig ensam i sin egen familj. Att ständigt må dåligt över sin kropp. Att bli utsatt för övergrepp av sin kompis storebror. Och, att vara rädd för att inte hinna fram i tid när en älskad pappa håller på att dö.

Barbro före Babben är en personlig barndomsskildring av en vår tids största kvinnliga komiker, Babben Larsson.

BABBEN LARSSON (f. 1956) är en av Sveriges mest folkkära komiker, men hon har en bred bakgrund även inom teater och musik. Hon har medverkat i de flesta större tv-programmen så som Parlamentet, Julkalendern och nu senast det omåttligt populära Bäst i test.

"en ärlig uppgörelse med en alltför kramlös uppväxt"
Svenska Dagbladet

"rättfram, ärlig och bitvis drabbande. Den undviker både självömkan och anklagelser, men vågar ändå röra vid den skamfyllda känslan av att inte alltid ha älskats för den man är av den man mest behöver."
Sydsvenskan
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Barbro före Babben
 2. +
 3. Du vet ingenting om mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du vet ingenting om mig av Sören ""Sulo"" Karlsson, Kikki Danielsson (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Babben Larsson

 • Jag vägrar dö nyfiken

  Babben Larsson

  Galna resor, tankar i natten, upplevelser från ett halvt liv och dyrbara erfarenheter i en salig blandning och allt kryddat med citat ur Babbens ståuppshower. Detta är en efterfrågad ny tryckning av Babbens Larsson första bok.

 • Robin Williams : när skratten har tystnat

  Babben Larsson, Emily Herbert

  ROBIN WILLIAMS (1951-2014) var skådespelaren vars osvikliga timing, sprudlande energi och makalösa improvisationsförmåga gick rakt in i hjärtat på stora och små över hela världen. Att någon som spred så mycket glädje kunde ta sitt eget liv framstå...