Manipulatören (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Singöserien (del 7)
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2023-12-11
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
180 x 110 x 23 mm
Vikt
208 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180530675

Manipulatören

(5 röster)
Pocket,  Svenska, 2023-12-11
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En kall vintermorgon upptäcks en medtagen man som driver i en båt. Ett par som rastar hunden lyckas få honom iland. Mannen talar inte svenska och är knappt vid medvetande, men vill omgående prata med polisen. Samtidigt drabbar en stöldvåg med fräcka kupper Norrtälje med omnejd. Kriminalinspektör Solbritt Andersson känner sig pressad och polisstyrkan försvagas när flera kollegor begär ledigt. På det personliga planet är det inte lättare. En morgon säckar hennes bil ihop på en kritisk sträcka av landsvägen. Maken Rune har fått elbilar och solceller på hjärnan och dotterdottern Isabelle genomgår en dramatisk förlossning. Dessutom är Solbritts son på besök, men drabbas av en hemsk olycka. Solbritt inser att hon måste ta det lugnare. Hon hittar en populär kurs i stresshantering hos organisationen New Light, som just etablerat sig på Singö. Många attraheras av deras budskap om personlig utveckling och harmoni. Men inget är som det verkar. Och vem är egentligen mannen i båten? Var kommer han ifrån?

Manipulatören är den sjunde fristående delen i den populära Singöserien, som hittills sålt i över en halv miljon exemplar. Böckerna finns även tillgängliga på norska, danska och finska.

ANDERS GUSTAFSON & JOHAN KANT jobbar till vardags som förläggare respektive grundskolechef.

"Varför Gustafson & Kant lyckas så bra med sina Singö-deckare kan bero på att romanerna handlar om en verklighet de flesta på något sätt är bekant med och från författarnas sida, en aldrig sinande nyfikenhet på mänskligt beteende och hur det påverkar politikernas beslut. /.../ Fortsättning följer lovar författarna. Det tackar vi för."
Ragnhild Oxhagen, Ölandsbladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Manipulatören
  2. +
  3. Löparen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Löparen av Anders Gustafson, Johan Kant, Gustafson & Kant (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna