Glöm aldrig Tintin : En sann berättelse (e-bok) NY
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2024-04-11
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180531627

Glöm aldrig Tintin : En sann berättelse E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2024-04-11

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
8 januari 2023 skickade jag iväg min åttaårige son Tintin för att ha umgänge med sin pappa Alexander. Tintin som var världens gladaste kille. Omtänksam, snäll, och påhittig.

Alexander hade varit svärmorsdrömmen som höjt mig till skyarna. Sen kom Tintin. När allt inte längre var på Alexanders villkor var jag inte längre den fru han önskade. Åren som kom kantades av hot och psykiskt våld. Trots det kämpade jag hårt för att skapa en kärleksfull vardag för mig och Tintin. När Tintin började bli rädd och vägra umgänge slogs jag, förgäves, för att Tintin skulle slippa träffa sin pappa. Inte ens när Alexander misstänktes försöka kidnappa Tintin utomlands stoppades umgängena. En pappa har tydligen rätt till sitt barn. Till vilket pris som helst.

"Det kommer gå bra", var det sista jag sa till Tintin innan han åkte.

Men det gick inte bra. Några timmar senare knackade polisen på dörren. Alexander har gjort det oåterkalleliga. Han har tagit livet av mitt barn.

Fallet Tintin fick stor uppmärksamhet våren 2023. I Glöm aldrig Tintin skildrar Sanam Gharaee kampen för sin sons frihet. Boken är en sann berättelse om en mamma som försöker rädda sin son från en våldsam man - och förlorar mot det svenska rättssamhället. Om att få sitt barn mördat av den man en gång älskade allra mest.

Frågan på allas läppar var och är fortfarande: Hur kunde det få ske?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Glöm aldrig Tintin : En sann berättelse. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Viktigaste boken
    gömd kvinna, 14 april 2024

    Vi är många kvinnor och barn som delar detta öde med Sanam och Tintin. Som försöker överkompensera en känslomässigt oförmögen förälder, peppa och uppmuntra våra barn att härda ut i när föräldern får rätt till att kräva barnet på umgängesplikt trots att de är så rädda att de får ångest och kroppsliga reaktioner, som gör allt för att hålla den tickande bomben lugn och innerst inne önskar att han ska komma över sin ilska och skapa en meningsfull relation till sitt barn så man kan avlasta varandr... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna