Rov (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
403
Utgivningsdatum
2024-01-08
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Koitzsch, Henrik (form)
Dimensioner
220 x 145 x 35 mm
Vikt
522 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180531979

Rov

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2024-01-08
249
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Leo Barde är polis, men till vilken nytta? Karriären har gått i stå och privatlivet i bitar. För att göra saker än värre mördas hans mentor en sen natt. Innan denne dör hinner han ge Leo numret till sin infiltratör, och det blir startskottet för en hetsig historia som leder Leo långt bortom tryggheten. Först är han rädd att utredningen ska riskera hans jobb, men snart önskar han att det bara vore jobbet som stod på spel. Chris Russel, en ung introvert soldat med mörka tankar, har klivit över på fel sida av lagen. Metodiskt arbetar hon sig uppåt inom en kriminell organisation som förser Stockholm med unga tjejer från Balkan. Siktet är inställt på toppen, och när hon väl når dit ska hon förgöra vem det än är som sitter där. Om hon själv inte blir dödad först. För en infiltratör är alla vänner egentligen fiender. Men den riktiga risken är att sugas för långt in. Att för sent inse att ändamålen inte helgar medlen. Att man själv blivit värre än den man ska förgöra.

FELIX ÅBERG är bosatt i Stockholm. Han debuterade 2022 med Kolonin. När han inte skriver arbetar han som analytiker, umgås med sin familj, läser så mycket det bara går och springer så långt knäna tillåter.

DAG ÖHRLUND har innan han blev författare arbetat som journalist och fotograf. Öhrlund är författare till serien om Suzanne Eriks och även upphovsman till de populära böckerna om den buttre och tjurige, men innerst inne kärleksfulle kommissarien Ewert Truut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rov
 2. +
 3. Sju kvadrat med lås

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sju kvadrat med lås av Jussi Adler-Olsen (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rov. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Påfrestande
  Ann-Kristine (Helsingborg), 28 mars 2024

  Den här boken lämpar sig inte att lyssna på - så "tjatig" med plats, datum och klockslag i varannan mening! Varför? Trots att handlingen fortsatte där och då så kom dessa uppgifter på nytt - så tröttsamt!
  Huvudpersonerna kanske skulle presenteras som lite vassare. Ibland blev det nästan lite pinsamt amatörmässigt. Boken var dessutom väldigt lång med mycket utfyllnad - meningslösa detaljer som inte tillförde något till handlingen! Utan Malmsjö hade jag lagt den innan slutet!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna