I gryningen andas inget (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Anki Karlsson (del 6)
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2024-02-12
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
180 x 110 x 19 mm
Vikt
174 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180532105

I gryningen andas inget

(5 röster)
Pocket,  Svenska, 2024-02-12
79
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det blåser nya vindar för Anki Karlsson på Gotland. Vännen och mångårige vapendragaren Tryggve har tröttnat på livet som änkling och begett sig till fastlandet för att träffa en dam han fått kontakt med via annons. Anki vaktar hunden Putte åt honom och har själv fullt upp med att planera en långritt för en större grupp, men hur hon än försöker låtsas att det inte gör något att Tryggve längtar efter (annat) damsällskap, känns det ändå lite motigt. Så fort Tryggve och hans sällskap är tillbaka och långritten är i gång blir det uppenbart att några av deltagarna har ett extra gott öga till varandra medan andra knappt står ut i varandras närhet. Allt ställs på sin spets när en deltagare en morgon hittas död på stranden. Kort därefter försvinner en annan i sällskapet. Anki och Tryggve får lägga privatlivet åt sidan för att inleda sina egna undersökningar, men inser snart att de måste gå mycket försiktigt fram. Frågan är om alla deltagarna i långritten varit helt ärliga med vilka de är och var de kommer ifrån. Är Tryggves nya kvinna verkligen den hon utger sig för att vara? Vad har hänt mannen som försvunnit? Och vem är mördaren?

I gryningen andas inget är den sjätte boken i den populära Gotlandsbaserade feelgood-deckarserien om mysterielösarduon Anki och Tryggve.

MARIANNE CEDERVALL är född 1949 på Gotland, och bor idag där halvårsvis. Marianne är författaren bakom de oerhört populära serierna om radarparet Mirjam & Hervor och mysterielösarduon Anki & Tryggve.

"Detta är en god bok, den smakar mera och aptiten växer med varje sida."
Ölandsbladet

"det är alltid trivsamt hos Anki Karlsson på Gotland"
Femina
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I gryningen andas inget
  2. +
  3. Järnblomma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Järnblomma av Frida Skybäck (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marianne Cedervall