Himmel och jord må brinna (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ett fall för deckarprästen Samuel (del 3)
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2024-10-15
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
SAB
Hc
ISBN
9789180533768

Himmel och jord må brinna

Pocket,  Svenska, 2024-10-15
79
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En vacker höstdag skakas det i vanliga fall så lugna och lite sömniga Klockarvik i Dalarna av en explosion och efterföljande brand. Det är det gamla bryggeriet, där det unga paret Signe och Daniel nyligen startat ett kombinerat kafé och mikrobryggeri, som brinner. Katastrofen är ett faktum när inte bara byggnaden blir förstörd utan Daniel dessutom går under i lågorna. Vem kan vilja paret och verksamheten så illa? Och varför försöker Signe dölja ett brev från en stiftelse? Prästen Samuel Williams och kriminalkommissarie Maja-Sofia Rantatalo, som äntligen har fått till en fungerande vardag tillsammans, får lägga privatlivet åt sidan och göra allt de kan för att lösa brottet innan fler kommer till skada.

Himmel och jord må brinna är den tredje fristående delen i serien om deckarprästen Samuel, en serie som innehåller allt ifrån lantlig charm till spännande intriger och ond bråd död - och en och annan blinkning till Fader Brown.

MARIANNE CEDERVALL är författaren bakom de oerhört populära serierna om radarparet Mirjam & Hervor och mysterielösarduon Anki & Tryggve. Himmel och jord må brinna är bok nummer tre i hennes cosy crime-serie om den ofrivillige deckarprästen Samuel Williams i det fiktiva samhället Klockarvik i Dalarna.

"[Mariannes böcker] har en stillsam humor, en varm medmänsklighet och ett poetiskt skimmer över sig."
ÖLANDSBLADET
Visa hela texten

Fler böcker av Marianne Cedervall