Mordet på Armémuseum: Britt Hedlund kommer tillbaka  (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (248.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emma Peters
Utgivningsdatum
2024-03-04
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180539807

Mordet på Armémuseum: Britt Hedlund kommer tillbaka Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-03-04

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Britt Hedlund, del 2.

När en ledande expert på Armémuseum, specialiserad på Sveriges stormaktstid, hittas mördad med en dolk från samma era, dras Britt Hedlund och hennes vänner oväntat in i en mordutredning som snabbt växer. Mystiska försvinnanden av musköter, svärd och uniformer leder dem till den döde expertens hem. Med sina unika talanger ger sig Britt tillsammans med sina vänner ut på en jakt efter de skyldiga genom ett sommarvarmt Stockholm. En jakt som avslöjar mer än de någonsin kunnat föreställa sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mordet på Armémuseum: Britt Hedlund kommer tillbaka . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul!
    ingeriettan, 29 maj 2024

    Huvudpersonen, Britt, är listig och rolig. Men vad ska man säga om poliserna? Tappade bakom en vagn, kanske, men de sätter fart till slut. Böckerna påminner om den gamla sortens humor där alla springer runt och smäller i dörrar, vad den nu heter. Roande och småtokig men jag hade väntat mig en annan mördare ända in i det sista. Kul!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Henrik Wingfors