I en lägenhet på söder (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-11-02
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789180572712

I en lägenhet på söder E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-11-02
79
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I en lägenhet på Söder är en härlig, lättsam och ytterst humoristisk feelgood som handlar om Yvonne, 97, en tant som är helt klar i huvudet men förbannad. Hon har tre hemsamariter. Rosie som är konflikträdd men tycker om att städa. Pierre som vill bli kär innan han fyller trettio, och är rädd för sin granne. Och Samira som vägrar gifta sig med sin pappas kusin.

Varje lördagskväll kommer Rupert till Yvonne, de äter gott och ser på nyheter. Som de ondgör sig över. Enligt Yvonne finns det väl knappast en klok människa kvar på jorden... En dag får Rosie ett brev, hon har blivit vräkt. Samma helg skjuts Pierres granne och Samira ger sin pappa en rak höger och åker ur hans hus. De tre hemlösa hemsamariterna möts i sitt dilemma hemma hos Yvonne som har en finurlig lösning. Hon har ju faktiskt en övervåning!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I en lägenhet på söder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt underbar bok!
    Lisbeth Boström (Timrå), 7 juni 2024

    Jag blir varm i hela kroppen av att läsa en så härlig bok. Den har liksom så mycket. Glädje, humor, vardagsliv, gemenskap. Den är en äkta feelgood utan att för den skull bli smörig. Det uppskattar jag verkligen!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mia Möller