Skymningszon: Skymningsserien del 3 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skymningsserien
Utgivningsdatum
2022-11-28
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789180573504

Skymningszon: Skymningsserien del 3 E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-11-28
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Tänker ÖB förhandla om fred nu? Vi kan omöjligt fortsätta slåss när vår motståndare använder sig av strategiska kärnvapen mot våra städer.

Kriget har brutit ut. Kinesiska och ryska trupper har landstigit på Gotland, medan södra Sverige angrips av både ryska, turkiska, nordkoreanska och Iranska förband. En massiv radiostörning har slagit ut det svenska sambandet och ÖB kämpar för att få en överblick av läget.

På Gotland för Kim, Thomas, Inger och Sandra sin egen kamp för att stoppa den invaderande fienden. Samtidigt måste de ta sig över till fastlandet för att överlämna sitt krigsbyte till Totalförsvarets forskningsinstitut. Det blir en kamp mot klockan med höga insatser.

Finland förklarar Ryssland krig och anfaller in över gränsen med finska jägarförband. Så småningom ska de finska jägarnas väg korsa de svenska operatörernas på ett uppdrag som ska visa Pogarin vad det är han gett sig i kast med.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skymningszon: Skymningsserien del 3. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas!
    Tomas Hermander, 15 december 2022

    En fortsättning på de två tidigare böckerna som inte behöver skämmas! Svårt sluta läsa - spänning, trovärdig militär teknologi och med en touch av vad Europa upplever idag - i verkligheten.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Roger Skagerlund