Den röda magins brödraskap (inbunden) NY
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Thorgalkrönikan (del 11)
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2024-04-12
Upplaga
1
Förlag
Cobolt Förlag
Översättare
Leif Bergendorff
Originaltitel
Thorgal 33-36 : Mages rouges
Illustratör/Fotograf
Grzegorz Rosinski
Dimensioner
298 x 230 x 23 mm
Vikt
1255 g
SAB
Hci
ISBN
9789180580694

Den röda magins brödraskap

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2024-04-12
360
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Samlingsvolym med de fyra albumen Orca-döden i djupet, Kah-Aniel, Den scharlakansröda elden och Aniel.

Anhängare av Den röda magins brödraskap har rövat bort Aniel, Thorgals son med Kriss från Valnor. Thorgals jakt på kidnapparna har tagit honom på en farofylld färd längs floderna i norr mot den civiliserade världens största och vackraste stad, Bag Dadh.

På vägen dit får Thorgal flera följeslagare, som stridsmannen Petrov, den bannlysta flickan Lehla och den förföriska Salouma. Men han kommer för sent. Efter ankomsten till Bag Dadh har Aniel blivit reinkarnerad som den mäktige trollkarlen Kah-Aniel, herre över De röda magikerna. Snart ställs Thorgal inför sitt livs svåraste val: ska han rädda sin son och därmed låta Bag Dahd falla till kejsar Magnus korsriddare? Eller ska han låta den reinkarnerade Kah-Aniel framkalla den scharlakansröda elden, som har kraften att förgöra alla fiender? På så vis kan staden och dess invånarna räddas, men samtidigt går hans son förlorad för alltid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den röda magins brödraskap
  2. +
  3. De dödas berg

De som köpt den här boken har ofta också köpt De dödas berg av Valérie Mangin (inbunden).

Köp båda 2 för 649 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den röda magins brödraskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Svagaste albumet i serien.
    /D, 2 maj 2024

    Jag gillar Thorgalserien. Den är vildvuxen, mytisk och full av komplikationer, men allt sådant måste berättas med en sträng övergripande balans och moderation, för att narrativ och personer ska kännas trovärdiga och möjliga (och värda) att följa genom berättelsen. Här tycker jag att författarna vill berätta en alldeles för storslagen och allomfattande historia för det givna utrymmet och den valda bildsättningen. Berättelser som samtidigt ska hantera både ett episkt och personindividuellt pers... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Yves Sente