Manad till stordåd : eller nära undergång (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2023-06-01
Förlag
Bokförlag Tibblin & Partner
Dimensioner
210 x 148 x 16 mm
Vikt
344 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789180594325

Manad till stordåd : eller nära undergång

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-06-01
266
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Emma befinner sig i Aten och är gravt manisk. Tillvaron blir allt mer destruktiv när hon missar flyget hem och pengarna tar slut. Men själv tycker hon p g a sin mani att allt är ett äventyr.

Läsaren får även följa med i återblickar på hennes uppväxt som bitvis var fylld av våld och sexuella övertramp, både av sin biologiske pappa och en styvfar.

Men det finns ett ljus i mörkret. När hon till slut kommer hem till Sverige och söker vård. Fast även det dröjer, tar flera år innan hon får en medicin som fungerar utan alltför svåra biverkningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Manad till stordåd : eller nära undergång
 2. +
 3. Daniels bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Daniels bok av Wilfred Hildonen (inbunden).

Köp båda 2 för 615 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Manad till stordåd : eller nära undergång. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Både underhållande och lärorik
  Holger , 24 mars 2024

  Jag har med stort intresse läst Pia-Li Ejerstads bok "Manad till stordåd eller nära undergången". För mig var den både underhållande och lärorik. Ejerstad skriver om personen Emma som har en psykisk sjukdom som leder till dramatiska upp- och nedgångar i hennes liv. Författaren är öppen och utelämnande eftersom hon tydligt deklarerar att en del av bokens händelser även skett i författarens eget liv, vilket gör den extra intressant. Jag visste inte så mycket om denna psykiska sjukdom innan men ... Läs hela recensionen

 2. Lärorikt om bipolär sjukdom
  Pia-Li Ejerstad, 29 augusti 2023

  En bok som inte bara är en totalt utelämnande självbiografiakt baserad roman, utan borde finnas tillgänglig inom psykiatrin för både personal och patienter. Alla som läst boken säger enligt författaren att det är bästa boken de läst!

Visa alla 2 recensioner