Lär ut yoga & meditation bortom positionerna (häftad) Spara 17%
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bra och pedagogiska faktaböcker om yoga
Antal sidor
306
Utgivningsdatum
2023-08-08
Förlag
Bhagwan
Medarbetare
Långström, Mattias (form) / Långström, Mattias (form)
Dimensioner
216 x 140 x 18 mm
Vikt
548 g
SAB
Dadde
ISBN
9789180596190

Lär ut yoga & meditation bortom positionerna

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2023-08-08
295 357 Du sparar 62 kr!
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lär ut Yoga och Meditation bortom positionerna - En unik och praktisk studiebok för yogalärare, är en nyutgåva av den populära Yoga Bibeln, med tydligare typografi, smartare format och till ett lägre pris. Det är en studiebok - unik i sitt slag, för blivande yogalärare och för de som önskar lära sig mer om yoga på djupet på över trehundra sidor. Den förklarar på ett pedagogiskt sätt de stora yogavägarna och dess filosofi som sällan tidigare funnits översatta på svenska. Från Hatha yoga, Raja yoga, Tantra yoga, Bhakti yoga och Kundalini yoga till kunskapen om chakran, ayurveda, magiska mantran och yantran.

Boken ger omfattande stöd och verktyg för undervisning i integrerad och klassisk yoga (asanas), andningstekniker (pranayama), djupavspänning (Yoga Nidra) och meditation (Ajapa Japa). Perfekt som komplett studiematerial för kvalificerade självstudier i yoga, eller som studiebok under en vidareutbildning till yoga- och meditationslärare.

Boken är indelad i åtta moduler med tillhörande kunskapstester och med kompletta yoga- och meditations klasser.

Författaren yogi Shreyananda Natha är yogamästare och har skrivit de mest omfattande och populäraste böckerna om yoga på svenska. Han innehar den högsta initieringen i tantra och Sri Vidya och är känd för sin omfattande och genuina kunskap om yoga, djupavspänningar och meditation.

RECENSION 5 STJÄRNOR

"Har precis hunnit igenom hela boken och jag tycker den är superbra. Nu är jag i grunden Kundaliniyogalärare men funderar på att själv ta in den i min egen undervisning för blivande yogalärare. Om alla lärarutbildningar kunde följa de åtta modulerna skulle vi få väldigt kunniga yogalärare. Ett stort plus är att den är så bred. Från Hatha yoga till Kundaliniyoga, meditation, chakran och mantramagi. Bra den även hade med en modul om Ayurveda. Rekommenderas."

Benny Rosen - KUNDALINIYOGA LÄRARE
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lär ut yoga & meditation bortom positionerna
  2. +
  3. Allt om Yoga : allt om de stora yogavägarna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt om Yoga : allt om de stora yogavägarna av Shreyananda Natha (häftad).

Köp båda 2 för 590 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Shreyananda Natha