En världsomsegling under havet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (273.5 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Inläsare
Lo Tamborini
Utgivningsdatum
2022-07-27
Förlag
Modernista
Översättare
Jakob Gunnarsson
ISBN
9789180631365

En världsomsegling under havet Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-07-27

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 16 format & utgåvor
En av tiderna mest klassiska & älskade äventyrsböcker!

Först tror man att det rör sig om ett jättelikt skär djupt nere i havet, hittills okänt för vetenskapen. Men när det också förflyttar sig med häpnadsväckande hastighet antar man att det är en narval av jättelika proportioner, vilken utgör ett hot mot sjötrafik och handel. Professor Pierre Aronnax, som är expert på djuphavens hemligheter, följer med skeppet Abraham Lincoln på en expedition med syfte att förinta hotet. Men vid en våldsam sammanstötning slungas han och harpuneraren Ned Land överbord - och motståndaren visar sig vara en undervattensbåt.
Den gåtfulle kapten Nemo - ett hämndlystet teknologiskt geni - tar dem med på en världsomsegling under havet där de inte bara får se den sjunkna staden Atlantis, jättebläckfiskar och okända havslandskap utan också ta del av kapten Nemos storslagna plan för mänskligheten.

JULES VERNE [1828-1905] var en fransk författare av allt från äventyrsromaner och science fiction till dramatik och libretton, med en produktion av minst två handskrivna romaner om året. Även om han i dag förknippas med populär- och ungdomslitteratur har han prisats av både kritiker och stora författare. Hans klassiska verk är En resa till jordens medelpunkt [1864], Jorden runt på 80 dagar [1872], En världsomsegling under havet [1870] och Från jorden till månen [1865].
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En världsomsegling under havet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Uppskattat
    Gran, 4 augusti 2022

    Mycket bra uppläsare, och en klassisk historia som passar alla åldrar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jules Verne