En mörk och förvriden flod (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (442.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lacey Flint (del 4)
Inläsare
Kerstin Andersson
Utgivningsdatum
2022-11-02
Förlag
Modernista
Översättare
Lilian Fredriksson, Karl G Fredriksson
ISBN
9789180634168
En mörk och förvriden flod (ljudbok)

En mörk och förvriden flod Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-02

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Fjärde boken i serien om kriminalpolisen Lacey Flint

»Sharon Bolton är mästare i att bygga upp skräckstämningar.« Lotta Olsson, DN

»Hon verkar oförmögen att skriva en enda mening som inte är genomsyrad av hotande fara. En bladvändare.« The Times


För att påbörja ett nytt och stillsammare kapitel av sitt liv har Lacey Flint lämnat sitt jobb på The Metropolitan Police och i stället tagit anställning vid Londons flodpolis. Nu lever hon ensam på sin husbåt, där hon hoppas få tid att i lugn och ro slicka sina sår och glömma Mark Joesbury, mannen hon älskar men inte kan få.
Men lugnet blir kortvarigt. En tidig sommarmorgon hittar Lacey ett kvinnolik i floden inte långt ifrån sitt hem, och trots att hon borde veta bättre kan hon inte låta bli att själv försöka lösa den gåta som kommit i hennes väg. Vem är kvinnan och hur hamnade hon i Themsens förrädiskt snabba vatten? Och var det verkligen en tillfällighet att det var just Lacey som fann henne?
Samtidigt som Lacey dras in i mordutredningen börjar det dyka upp främmande föremål på hennes husbåt. Hon har en krypande känsla av att någon bevakar henne - någon som vet precis vem hon är och vad som kan få hennes slumrande instinkter att vakna till liv.
I översättning av Lilian och Karl G. Fredriksson.

SHARON BOLTON hör till Storbritanniens mest hyllade deckar-författare. Hon har bland annat vunnit Mary Higgins Clark Award och emottagit The Dagger in the Library från Crime Writers Association för sitt samlade författarskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En mörk och förvriden flod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sjöjungfrun
    -, 18 juni 2023

    Denna gång utspelar sig handlingen i och i närheten av Themsen. Flera lik av unga kvinnor hittas i vattnet och Lacey Flint som nu arbetar vid sjöpolisen blir indragen i ett virrvarr av konstiga händelser. Mycket spänning och kanske lite väl overkligt men jag tycker mycket om Lacey och gillar verkligen dessa böcker. Ser fram emot nya fall där Lacey som vanligt blir involverad och som vanligt djupt engagerad.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sharon Bolton