?Och bjuder jag täckelset falla (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
En Mattias Beckholmen-deckare (del 1)
Antal sidor
276
Utgivningsdatum
2022-11-17
Förlag
Modernista
ISBN
9789180635103

?Och bjuder jag täckelset falla E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-11-17

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Under pompa och ståt har de svenska kvinnoföreningarna samlats för att avtäcka en staty. Nytillträdda vice ordförande Maria Ranér är nervös inför tillställningen och hoppas att den ska kunna ena föreningarna som under den senaste tiden splittrats av modernisering. Förhoppningen går dock i kras när statyn avtäcks och man upptäcker att den har stulits och ersatts med ett plumpt skämt.
Sveriges enda kvinnliga privatdetektiv, Selma Nilson-Löwe, tar på sig att hitta statyn och avslöja motivet till stölden, samtidigt som amatördetektiven Mattias Beckholmen gör detsamma efter att ha umgåtts med statyns upphovsmakare.
... Och bjuder jag täckelset falla är en av Kjerstin Göransson-Ljungmans klassiska deckare om privatdetektiven Selma Nilson-Löwe och amatördetektiven Mattias Beckholmen.

KJERSTIN GÖRANSSON-LJUNGMAN [1901-1971] var en svensk författare, arkitekt och feminist. Efter studier vid KTH drev hon eget arkitektkontor. 1939 kom debutromanen 27 sekundmeter snö som flera gånger röstats fram till en av de bästa svenska kriminalromanerna. 1959 belönades hon med Expressens Sherlock-pris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kjerstin Göransson-Ljungman