Mord på auktion (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
En Mattias Beckholmen-deckare (del 4)
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2022-11-17
Förlag
Modernista
ISBN
9789180635325

Mord på auktion E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-11-17

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den excentriske Josias har strax innan sin död skickat var sin nyckel och en inbjudan till alla sina släktingar. När familjen samlas hemma hos den avlidne möter de en advokat som meddelar att nycklarna går till varje persons del av arvet, som de själva måste leta reda på i det stora huset. En febril skattjakt uppstår, men när en av deltagarna hittas död blir leken allvar. Som tur är finns privatdetektiven Selma Nilsson-Löwe och amatördetektiven Mattias Beckholmen på plats, och de börjar genast luska i familjens alla hemligheter för att sätta fast mördaren.
Mord på auktion är en av Kjerstin Göransson-Ljungmans klassiska deckare om privatdetektiven Selma Nilson-Löwe och amatördetektiven Mattias Beckholmen.

KJERSTIN GÖRANSSON-LJUNGMAN [1901-1971] var en svensk författare, arkitekt och feminist. Efter studier vid KTH drev hon eget arkitektkontor. 1939 kom debutromanen 27 sekundmeter snö som flera gånger röstats fram till en av de bästa svenska kriminalromanerna. 1959 belönades hon med Expressens Sherlock-pris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kjerstin Göransson-Ljungman