Lyckans hus (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (451.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Miniatyrmakaren (del 2)
Inläsare
Jacqueline Miura
Utgivningsdatum
2023-01-31
Förlag
Modernista
Översättare
Hanna Williamsson
ISBN
9789180636551

Lyckans hus Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-01-31

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Uppföljaren till succéromanen Miniatyrmakaren

»Jag blir lyckligt sittande med Miniatyrmakaren, drömmande inför allt glitter. En oemotståndlig berättelse.« Lotta Olsson, DN om Miniatyrmakaren.

»Ett både trovärdigt och tidlöst porträtt av en artonåring, med underhållande kvickhet i språk och karaktärernas dialog.« Maria Näslund, Göteborgs-Posten

»Lyckans hus är precis som Miniatyrmakaren magisk läsning.« Betyg: 5 av 5 - Caroline Svensk, BTJ

Thea Brandt fyller arton och är redo att välkomna vuxenåldern. På teatern väntar hennes livs kärlek, Walter, men hemma i huset på Herengracht har vintern lagt sig - hennes pappa Otto och moster Nella grälar oavbrutet, och familjen Brandt tvingas sälja sina möbler för att ha råd med mat. På Theas födelsedag - samma dag som hennes mamma dog - börjar det förflutnas hemligheter svämma över till nuet.
Nella hyser en desperat önskan att rädda familjen och hålla skenet uppe, att hitta en make till Thea som kan garantera hennes framtid. När de mottar en inbjudan till Amsterdams mest exklusiva bal blir hon förtjust - kanske kan deras lycka nu äntligen vända.
Balen sätter mycket riktigt saker i rörelse: nya personer träder in i deras liv, och lovar nya framtider. Men deras öden är fortfarande oklara, och när Nella får en underlig, stickande känsla i nacken undrar hon om miniatyrmakaren har återvänt.
I översättning av Hanna Williamsson.

JESSIE BURTON [född 1982] är en brittisk författare vars första bok, Miniatyrmakaren, gjorde enorm succé och blev snabbt 2000-talets bäst säljande engelska debutroman - bara i Sverige har den sålt i över 75.000 exemplar, och boken blev även miniserie på BBC. Lyckans hus är den efterlängtade, fristående uppföljaren, där vi än en gång får möta familjen Brandt och den mystiske miniatyrmakaren.

»En magisk bok som är både stämningsfull och fängslande.« Bokprataren

»Elegant, stämningsfull & fängslande.« Marian Keyes

»Burton lyckas fånga tidsandan på ett tydligt sätt. Uppskattade man Miniatyrmakaren så kommer man även att tycka om Lyckans hus.« Epiloger
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jessie Burton