Till våren är jag där: En anhörig-biografi om organdonation (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (99.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Kuru
Utgivningsdatum
2023-05-29
Förlag
Modernista
ISBN
9789180637565

Till våren är jag där: En anhörig-biografi om organdonation Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-05-29

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
»Tårarna rinner från första sidan. Det är så naket och ärligt om både sjukdomen och sorgen. Det ryms oändligt mycket kärlek i den här boken.« Saras bokhyllor

Till dig som dog vill jag säga: vi väntade. Inte så att jag ville att du skulle dö. Inte alls. Jag ville bara att min mamma skulle leva.

Ett par år kvar att leva. Det är läkarens ord. Hans stadiga blick, dina händer som darrar i knät. Hans vita rock, din gula hy. Ett par år. Ord på något som inte går att beskriva. En ände, ett slut. Ett besked om något som ska komma; ett mörker, en kyla på väg. Som ett andetag höstens första dag, ett löv som faller. Som jag, handlöst mot marken. Hur lever man när ens dagar är räknade? När man vet att någon måste dö för att man själv ska få leva?
Till våren är jag där är en berättelse om organdonation, en svårt sjuk mamma - och att aldrig sluta hoppas.

ANNA KURU är en svensk deckarförfattare, född och bosatt i Kiruna.

»Anna Kuru har en enastående förmåga att skriva böcker som är omöjliga att värja sig emot. Det här är hennes egen upplevelse.« Agneta Norrgård
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Till våren är jag där: En anhörig-biografi om organdonation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Berörande
    -, 5 juni 2023

    Läst boken tidigare, vilken berörde mig väldigt mycket. Fint att nu höra Anna läsa upp den själv, det gav en ännu starkare inlevelse. Beskriver så bra hur hjälplös man är som anhörig och alla tankar o känslor som dyker upp under resans gång.
    Ger en bra bild av pendlandet mellan hopp o förtvivlan då inte sjukvården fungerar
    som den borde.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Kuru