En gnista i mörkret (ljudbok) En gnista i mörkret
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (313.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2023-06-19
Förlag
Modernista
Översättare
Svante Skoglund
ISBN
9789180638104
En gnista i mörkret (ljudbok)

En gnista i mörkret Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-06-19

Styckköp

79 149 Du sparar 70 kr!

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En av årets stora thrillersensationer

»En riktigt ruskig amerikansk sydstatsthriller.« Lotta Olsson, DN

»Letar du efter en snabbläst, välkomponerad thriller, då har du hittat rätt.« Malin Persson Giolito, Vi Läser


Chloe Davis är dotter till en seriemördare som dömdes och fängslades när hon var tolv. Offrens kroppar påträffades aldrig och de döda flickorna antas vara gömda någonstans i Louisianas våtmarker. Fallet blev ökänt och familjen slogs i spillror.
Pappans brott hemsöker henne fortfarande, men Chloe har lyckats bygga upp ett nytt liv. Hon är numera en respekterad psykolog verksam i Baton Rouge, och hon har en kärleksfull pojkvän. Men hon har inte lyckats slå sig fri - ibland blir hon paranoid och tror att det förflutna ska komma ikapp henne.
När en ung flicka - som också är en av hennes egna patienter - försvinner, blir Chloes värsta mardröm verklighet. En gnista är allt som behövs för att allt i tillvaron ska förvandlas till aska och mörker. Efter så många år trodde hon inte att fler mord skulle begås, men hon hade fel.
I översättning av Svante Skoglund.

STACY WILLINGHAM är en amerikansk författare bosatt i Charleston, South Carolina. Hennes thrillerdebut En gnista i mörkret har haft stora säljframgångar och gick rakt in på bestsellerlistorna i både New York Times och USA Today. Boken ges ut i fler än 30 länder och en TV-adaption för HBO Max är under utveckling.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En gnista i mörkret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 11 augusti 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, En gnista i mörkret, är den amerikanska författaren Stacy Willinghams debutroman. Hon har gett ut ytterligare en bok i USA, men den finns inte ännu översatt till svenska. Men jag hoppas på att den blir det, för jag skulle gärna läsa en bok till av henne, för jag tyckte att den här boken var riktigt bra. Den var spännande, välskriven, lättläst, och oförutsägbar. Och jag kan absolut rekommendera den till thrillerälskare. Jag lyssnade på boken, som var bra inläst av Viktoria Flodström.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stacy Willingham