Den inofficiella Sagan om ringen-quizboken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
106
Utgivningsdatum
2023-09-30
Förlag
Modernista
ISBN
9789180638654
Den inofficiella Sagan om ringen-quizboken (e-bok)

Den inofficiella Sagan om ringen-quizboken E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-09-30

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Rikt illustrerad quizbok med 705 frågor om Tolkiens värld!

På vilket sätt var Bilbo och Frodo släkt? Vem dräpte draken Smaug? Vad kallades Gandalf av alverna? Vad heter bonden Maggots hundar? Vem bar spjutet Aeglos i strid?
Den inofficiella Sagan om ringen-quizboken är en fullspäckad, rikt illustrerad quizbok med hela 705 frågor från Tolkiens värld, anpassad för alla kunskapsnivåer - från det enklaste till det som till och med kan gäcka experterna. Därmed passar boken både barnfamiljen och Tolkiensällskapet.
Så packa ner lembaskakorna och putsa vandringsstaven så beger vi oss på ett storslaget äventyr in i Tolkiens Midgård. Med den här frågesportboken kan du en gång för alla visa vem som kan mest om hobbitar, alver och orker. »Rid nu, rid nu! Rid mot Gondor!«

J. R. R. TOLKIEN [1892-1973] är en av litteraturens stora sagoberättare och har kommit att betraktas som den moderna fantasygenrens skapare. Med böcker som The Hobbit [1937] och The Lord of the Rings [ursprungligen publicerad i tre volymer 1954-1955] har han öppnat en värld som lockat miljontals läsare världen över och genererat hängivna Tolkien-fans decennium efter decennium. I början av 2000-talet kom Peter Jacksons filmatiseringar av Tolkiens böcker, som gjorde enorm internationell succé och nådde rekordnivåer både vad gäller antal biobesökare och det samlade antalet Oscars-nomineringar.

TOLKIENPODDEN startades 2017 av Adam Westlund De La Torre, Elisabet Bergander och Daniel Möller. Podcasten har i skrivande stund fler än 80 avsnitt bakom sig och har inga planer på att sakta ner tempot. I och med Den inofficiella Sagan om ringen-quizboken kommer trions samlade expertis för första gången till uttryck i bokform, i en quizbok som inget Tolkien-fan får missa!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »