Det var en gång en björn (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Nalle Puh
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2023-09-25
Förlag
Modernista
Översättare
Torun Reuterswärd
Originaltitel
Once There Was a Bear
Dimensioner
22 x 205 x 140 mm
Vikt
345 g
SAB
Hcf
ISBN
9789180638883

Det var en gång en björn

Kartonnage,  Svenska, 2023-09-25
189
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Nyskrivna, illustrerade Nalle Puh-berättelser för första gången på svenska

»Det måste finnas ett Före«, säger Kanin när Tiger undrar hur det gick till när Christoffer Robin anlände till Sjumilaskogen. »Det finns alltid ett Före.«

Och så börjar den första av de tio berättelser som tar oss med till tiden före Sjumilaskogen. Från att Nalle Puh satt på en hylla i varuhuset Harrods och väntade på att bli köpt, via ett spännande äventyr på Londons djurpark, till den där gången de skulle besöka ett naturhistoriskt museum och Christoffer Robin sa ord som fossil, men Puh bara kunde tänka på picknick.

Det var en gång en björn är en auktoriserad förberättelse till A. A. Milnes klassiska böcker och kommer nu för första gången på svenska. I översättning av Torun Reuterswärd och med färgillustrationer i klassisk Nalle Puh-stil signerade Mark Burgess.

A. A. MILNE [1882-1956] var en engelsk författare och dramatiker, som blivit känd över hela världen för sina odödliga berättelser om Nalle Puh. Karaktärerna baserades på sonen Christopher Robin och hans leksaksdjur. Det var en gång en björn är en officiell och auktoriserad uppföljare, skriven som en prequel, i Milnes andra - av den engelska barnboksförfattaren Jane Riordan. På Modernista finns även Världens bästa björn och Tillbaka till Sjumilaskogen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det var en gång en björn
  2. +
  3. Världens bästa björn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Världens bästa björn av A A Milne, Paul Bright, Brian Sibley, Jeanne Willis, Kate Saunders (inbunden).

Köp båda 2 för 384 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna