Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2024-03-11
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Wadsted, Sebastian (form) / Carlsson, Peter (foto)
Dimensioner
248 x 178 x 18 mm
Vikt
606 g
ISBN
9789180662079

Budgetträdgården

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2024-03-11
249
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Betyg 5/5: Briljant. Boken utgår från Filips egen trädgård i skånska Dalby, och är full av tips och tricks kring att bygga upp en personlig trädgård med ekonomi, miljötänk och slow-gardening som ledstjärnor. Budgetträdgården är en bok som ligger helt rätt i tiden och som passar både den som vill starta upp sin första egna trädgård med begränsad budget, och den mer erfarna odlaren som kan få nya tips och idéer." Bibliotekstjänst

Maxa din trädgård till minimal kostnad!

Köp inte dyr jord, kostsamma verktyg och växthus eller överprissatta plantor. Inspireras i stället av Filip Johansson, och skapa en vacker, hållbar och personlig trädgård.

Budgetträdgården är fullknökad med tips på smarta lösningar som gör att du såväl sparar pengar som maximerar din odling. Du får till exempel massor av tips om hur du blandar egen jord, gör olika sorters komposter, verktyg, näring, hur man motar bort skadedjur, fixar klätterstöd och delar plantor. Inte nog med att du sparar pengar, du kommer också att sätta en unik prägel på din trädgård och säkerligen bli mer kreativ.

Filip är alltid på jakt efter finurliga, billiga lösningar, och han brinner för att hjälpa både vana och ovana trädgårdsintresserade. Han har tidigare skrivit boken Trädgårdshacks (2022).

Fler röster om boken:

"Boken är inspirerande och är skriven med en trevlig och entusiastisk ton. Tipsen är lätta att ta till sig och boken har dessutom en snygg layout och fina bilder som illustrerar." Mariestads-Tidningen
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Budgetträdgården
 2. +
 3. Trädgårdshacks : 70 finurliga återbruk som förenklar din odling året om

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trädgårdshacks : 70 finurliga återbruk som före... av Filip Johansson (inbunden).

Köp båda 2 för 477 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Budgetträdgården. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Enkel
  Cecilia, 17 april 2024

  Mycket användbar bok för att spara på miljön och plånboken. Får kunskap och inspiration till en hållbar trädgård som är enkelt att omsätta i sin egen trädgård.

 2. Mycket bra tips och trix
  Karin Helen Persson, 16 april 2024

  Jag rekommenderar denna lättlästa och inspirerande bok. Inte för att allt som skrevs var nytt för mig, men jag blev inspirerad att göra fler saker som jag tidigare inte kommit tillskott med. Det fanns också budgettrix när det gällde näringstillförsel och hur en skall göra för att blanda tll olika typer av jord, istället för att hela tiden köpa på sig nya jordsäckar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Filip Johansson

 • Trädgårdshacks : 70 finurliga återbruk som förenklar din odling året om

  Filip Johansson

  Trädgårdshack s är boken för dig som vill få ny inspiration, hitta smarta genvägar, få aha-upplevelser och ha roligt i trädgården, samtidigt som du återbrukar, sparar pengar och tänker hållbart. I boken hittar du över 70 enkla hacks för att lyckas...

 • Garden Hacks

  Filip Johansson

  Every gardener needs clever ideas to make the most of their green space, whether it's big or small. The 70 smart hacks in this book take you through each season of the gardening year in a friendly way, with clear step-by-step instructions. Ha...