Hjärtats dårskap (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Styvsystrarna Cabot (del 1)
Utgivningsdatum
2023-07-03
Förlag
HarperLove
ISBN
9789180721431

Hjärtats dårskap E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-07-03

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Om earlen av Beckington dör kommer Honor Cabot och hennes systrar förlora både sitt hem och sin upphöjda position i societeten till styvbrodern och dennes fästmö. Honor ingår därför en djävulsk överenskommelse med den ökände rumlaren George Easton. Hans uppdrag blir att förföra broderns fästmö, och därmed se till att hon försvinner för gott.

George och Honor ger sig in i ett farligt förföriskt spel och den oväntade passionen som uppstår hotar att kasta om spelreglerna.

***
Som liten hade Julia London livlig fantasi och älskade att hitta på historier. Hon har alltid älskat böcker och tillbringade mycket tid på biblioteket i Texas, där hon växte upp. Efter college började det verkliga äventyret – hon reste och provade saker hon aldrig trodde hon skulle våga prova. Därefter jobbade hon inom politiken. På vägen blev hon kär i en hel del hundar och en och annan man.

***
”En smakfullt sexig hjälte, en ovanligt smart hjältinna och ett helt skamlöst förslag gör även denna bok till en vinnare för den alltid lika mångfacetterade London.” Booklist
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Julia London