Husdjuren på Park Avenue (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Silk
Utgivningsdatum
2024-02-01
Förlag
HarperCollins Nordic
ISBN
9789180721646

Husdjuren på Park Avenue E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-02-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Miniserie: Paws in the City (2)

Scout Myers är trött på att ses som stökig och rörig. När morföräldrarna, som uppfostrade henne och hennes lillasyster, bestämmer sig för att flytta till Kalifornien kan systern få stanna kvar hos Scout – under förutsättning att hon ordnar upp sitt liv. En befordran på Paws in the City, talangagenturen för husdjur, skulle kunna fixa det mesta men det finns fortfarande en sak som återstår att tas itu med. Hon måste skilja sig från maken Lane Halliday som hon separerat från och inte har pratat med på flera år.

Men när en kaosartad situation uppstår på jobbet och hon akut behöver en söt och väluppfostrad bichon frisé till en fotografering är hennes nästan-ex och hans hund Star de enda som kan rädda henne. Snart inser Scout att hon fortfarande har känslor för Lane, men hon trycker undan dem för att de ska kunna fortsätta samarbeta. Eller är det möjligt att Lane känner likadant?

***
”Författaren tar med oss på en hisnande tur genom New Yorks glittrande och exklusiva värld ... En förtrollande och humoristisk berättelse som fångar läsarens hjärta från första ögonblick.” Thelifeofabiblioholic om Taxen bär Prada
”Otroligt härliga karaktärer och hela bokens innehåll får mig att snubbla omkull.” Bokblossa om Taxen bär Prada
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stefanie London