Efter natten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-10-12
Förlag
HarperCollins Nordic
Översättare
Villemo Linngård Oksanen
ISBN
9789180722100

Efter natten E-bok

(2 röster)
E-bok,  Svenska, 2023-10-12

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter den natten är inget längre detsamma …

Femton år har gått sedan barnläkaren och rättsläkaren Sara Linton blev brutalt våldtagen och misshandlad efter en fest med kollegorna på Grady Memorial-sjukhuset i Atlanta. Sedan dess har Sara byggt upp sitt liv igen och äntligen lyckats lämna det förflutna bakom sig. Till en kväll när hon arbetar på akuten och allt förändras. En ung kvinna hittas utanför sjukhusentrén och hon visar sig vara våldtagen och misshandlad, och Sara får kämpa för att rädda hennes liv.

En man från en av Atlantas mest välbärgade familjer anklagas för överfallet. Undersökningarna verkar löpa bakåt i tiden till överfallet på Sara – och på andra unga kvinnor. Vad hände egentligen för femton år sedan? Hur hänger det förflutna ihop med nuet? I sin jakt på sanningen har Sara stöd från mannen hon snart ska gifta sig med,specialagent Will Trent …

***
KARIN SLAUGHTER är en av världens mest lästa och hyllade författare. Hennes böcker har givits ut i 120 länder och sålts i fler än 35 miljoner exemplar. Hon har skrivit 20 böcker, inklusive serierna om Grant County och Will Trent, samt Edgarnominerade De fördärvade och flera titlar som legat på Sunday Times topplista.
Spänningsromanen Bilder av henne finns nu som serie på Netflix och Grant County- och Will Trent-serierna är också under produktion för tv.
Karin Slaughter är född i Georgia och bor i Atlanta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Slaughter