En kyss, merci! (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harlequin Extra
Utgivningsdatum
2024-03-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789180722889

En kyss, merci! E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-03-01

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En natt i Paris

Kära syster!

Paris var lika underbart som jag hoppats och en mystisk man förgyllde min sista dag ... och natt! Han heter Lucien Ryder och jag skulle göra vad som helst för att få honom, men han jagas av skvallerpressen och vill inte avslöja varför. Tyvärr har jag mina aningar och anledningen stavas "en annan kvinna" ...

Kram Veronica


En vecka i Paris

Sinclair Mahoney, pr-ansvarig på skönhetsföretaget Lush Beauty, låter sig övertalas att byta ut de praktiska, men ack så trista dräkterna mot haute couture i en total makeover i Paris. Den som står för betalningen och insisterar på att själv följa med är företagets nye vd, den lika snygge som rike Hunter Osland. De har av misstag hamnat i säng en gång tidigare men vet att kärlek inte hör hemma på jobbet. Men i romantikens huvudstad tycks alla regler sättas ur spel.

Lekar för två

Att hamna i säng med en vilt främmande karl – det är verkligen inte likt Avery! Det som började som en oskyldig sightseeingtur på Paris gator slutar med en het natt på hotellrummet. Underbart, javisst, men varningsklockorna ringer när det visar sig att den sexige mannen driver det forskningsprojekt som hon ska övervaka.

De älskande i Paris

Det är dags att sätta den charmige sicilianaren Luc Gambrelli på plats! Och Darci vet precis hur hon ska göra ... Planen är att låtsas falla för hjärtekrossaren – och sedan dumpa honom med kylig nonchalans. Vad Darci inte vet är att Luc kämpar, allt vad han förmår, mot de känslor som trängs i hans bröst så snart han är i hennes närhet. Men saker och ting går inte riktigt som planerat, vare sig för Darci eller Luc!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna